ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ – ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

 

Τα προϊόντα της κατηγορίας “NAMETAGS” κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας και δεν υπόκεινται στην πολιτική επιστροφής που ισχύει για τα υπόλοιπα προϊόντα του ιστότοπου μας στο kentorama.gr. Επισημαίνουμε ότι δεν είναι δυνατή η επιστροφή ή η αλλαγή των προϊόντων αυτών και οι πελάτες φέρουν την ευθύνη να ελέγχουν προσεκτικά τις παραγγελίες τους και τη συμπλήρωση της ειδικής φόρμας στη σελίδα του προϊόντος. Ωστόσο, εγγυόμαστε τη σωστή κατασκευή και σχεδίαση της παραγγελίας σύμφωνα με τις προδιαγραφές που καθορίστηκαν κατά την παραγγελία. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν παραληφθεί με λανθασμένους χαρακτήρες ή χρωματισμούς διαφορετικούς από αυτούς που προβλήθηκαν στη σελίδα του προϊόντος ή καθορίστηκαν στην παραγγελία, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Η αντικατάσταση των λανθασμένων προϊόντων σε αυτή την κατηγορία θα είναι δωρεάν, χωρίς έξοδα αποστολής και επιστροφής.

 

Για τις υπόλοιπες κατηγορίες προϊόντων έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε χωρίς χρέωση επιστροφής και χωρίς υποχρέωση ενημέρωσης του λόγου για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία που τα παραλάβετε. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή.

 

Όλα τα προϊόντα μας παρουσιάζονται με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο μέσω φωτογραφιών που απεικονίζουν το πραγματικό προϊόν. Ωστόσο, είναι πιθανό να υπάρχουν διαφορές στη χρωματική απόδοση μεταξύ της ψηφιακής απεικόνισης και του προϊόντος στη φυσική του μορφή. Στην κατηγορία των ονοματολογικών ετικετών (nametags), όλα τα προϊόντα παρουσιάζονται μέσω ψηφιακού δειγματισμού.

 

Eπιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον και μόνο:

 

Το προϊόν δεν έχει φορεθεί – χρησιμοποιηθεί πέρα από τη δοκιμή.

 

Τα καρτελάκια (εφόσον υπάρχουν) της κατασκευάστριας εταιρείας καθώς και οι ετικέτες των προϊόντων δεν έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί.

 

Υπάρχουν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως το κουτί, τυχόν εγχειρίδια που το συνοδεύουν και η απόδειξη αγοράς (αποστέλλονται πίσω μαζί με το προϊόν).

 

Εάν το προϊόν συνοδεύεται από δώρο θα πρέπει να επιστραφεί και αυτό.

 

Τα προϊόντα τα αποστέλλετε μέσω της ACS Courier, με χρέωση παραλήπτη για αγορές εντός Ελλάδας. Σε περίπτωση αποστολής με διαφορετική εταιρεία courier τα έξοδα επιβαρύνουν τον αποστολέα. Για αγορές εκτός Ελλάδας μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε μεταφορική εταιρεία με έξοδα που επιβαρύνουν τον αγοραστή.

 

Κατά την αποστολή των νέων προϊόντων σας μετά την αλλαγή θα έχετε χρέωση 6€ για αγορές εντός Ελλάδας ή 11€ για αγορές εκτός Ελλάδας, ανεξαρτήτως διαφοράς που θα προκύψει από τις αλλαγές.

 

Αν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, τότε ενημερώστε μας με μήνυμα σας στην διεύθυνση του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου [email protected]: 1. τον αριθμό του λογαριασμού σας (IBAN) 2. την τράπεζα 3. το όνομα του δικαιούχου 4. τον αριθμό της παραγγελίας σας. Το ποσό επιστρέφεται στο λογαριασμό σας εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του δέματος πίσω στις κεντρικές μας αποθήκες. Σε περίπτωση ηλεκτρονικών πληρωμών, το ποσό επιστρέφεται στην κάρτα σας σύμφωνα με την προαναφερθείσα διαδικασία. Για κάθε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, εκτός των ελαττωματικών προϊόντων, επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής όπως αυτά χρεώθηκαν κατά την παραγγελία σας (αφαιρούνται από το συνολικό ποσό της επιστροφής).

 

Μαγιό (κάτω μέρος), εσώρουχα και κάλτσες δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής .

 

Επιστροφή προϊόντων που θεωρούνται ελαττωματικά και βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, με την αρχική τους συσκευασία και τις αρχικές σημάνσεις επί των προϊόντων αποστέλλονται εκ νέου δωρεάν (δεν υπάρχει χρέωση αποστολής). Ελαττωματικά θεωρούνται μόνο τα προϊόντα που είναι ακατάλληλα να φορεθούν ή να χρησιμοποιηθούν για τον προοριζόμενο σκοπό τους και σε καμία περίπτωση τα προϊόντα που αποκλίνουν από τις αναρτημένες στον ιστότοπο μας φωτογραφίες λόγω αναμενόμενων διαφορών κατά την λήψη και ανάρτηση τους. Σε κάθε περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα ο παραλήπτης/πελάτης έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με το ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω e-mail στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 2821072366. Εφόσον ένα προϊόν δηλωθεί ως ελαττωματικό από τον παραλήπτη/πελάτη, επιφυλασσόμαστε ρητώς για την από μέρους μας διάγνωση του προϊόντος ως ελαττωματικού κατόπιν ελέγχου από αρμόδιους υπαλλήλους μας.

 

Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε φθορά κατά τη μεταφορά της. Επιστροφή με κατεστραμμένη αρχική συσκευασία λόγω αμέλειας του πελάτη/αποστολέα ή αυτοκόλλητη ταινία στο κουτί ή και σημειώσεις με στυλό/μαρκαδόρο, δεν θα γίνεται αποδεκτή!